piektdiena, 2008. gada 26. decembris

Michael Lohan noliedz Lindsijas teikto par to, ka viņam ir ārlaulības bērns


Lindsija Lohana 24.12.2008. rakstīja savā Myspace blogā, ka viņai esot pusmāsa, bet viņas tēvs bija pārsteigts par viņas teikto un noliedza to.

"Mans tēvs lika man un manai ģimenei uzzināt to(starp dažādām lietām), ka viņam pēc mazās māsas Alianas dzimšanas, esot ārlaulības bērns," Lindsija rakstīja savā blogā kura nosaukums ir "Nejaušās domas".

"Viņš krāpa manu mammu un tas tiešām reāli sūkā...Priecīgus Ziemassvētkus!!!", 22.gadus vecā aktrise rakstīja.

Bet savā atspēkojumā viņš nosūtīja e-pastu uz People Magazine, ka šis strīds ir viņu nomocījis un, ka tās visas ir baumas. Un fakts ir tāds, ka viņš domā, ka šo ir sacerējusi nevis viņa meita, bet gan viņas draudzene Samanta Ronsone.

Baumas par šo mistēriju sāka parādīties jūnijā, kad sieviete vārdā Kristi Horn pateica, ka viņai esot meita no Michael Lohan, kurai tagad ir 13.gadi.

Lindsijas tēvs pateica, ka viņam bija attiecības ar sievieti, neilgi pēc tam, kad viņš izšķīrās no savas sievas Dinas Lohan.

Kristi Horn nosūtīja Michaelam bildes, apgalvojot, ka tā ir viņas meita, tad kad viņš bija ieslodzīts, un viņš teica, ka viņa līdzinās viņas meitām, bet nav uztaisīts paternitātes tests, lai tiktu noskaidrots, kurš ir šī bērna tēvs.

"Kāpēc kāds, kuram pat nav pierādījumi, klāsta ko tādu masu mēdijiem? Un, ko tad ja tests būs negatīvs?" Micheal teica jūnijā, dodot interviju Associated Press.

Lindsiju Lohanu neuztrauc tik ļoti paša ziņa,kā velme iegūt jaunu ģimenes locekli - un te ir iespēja nejauši un negaidīti brīvdienās satikt slepeno pusmāsu.

Lindsija postā teica, ka savas brīvdienas viņa pavadīs kopā ar Samantu, Losandželosā.

Tūlkots: 26.12.2008. no Daily News

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru