ceturtdiena, 2008. gada 25. decembris

Vai Lindsija palīdz Samantai iegūt naudu?


Vai Lindsija palīdz Samantas karjerai?Tas ir jautājums ko uzdod NY Daily News un es nešaubos, ka tā varētu būt taisnība.
Lindsija Lohana, kas nekautrējas paziņot, ka viņa ejot kopā uz Semas ballītēm un atbalstot viņu. Tas protams palīdz uzlabot DJ Samantas Ronsones karjeru. Sema, kas ir ļoti talantīga DJ, tagad spēj pacelt apmeklētāju skaitu, klubu ieejas cenu un kluba ienākumus, nekā tad, kad viņa bija viena.
Dažreiz pat liekas, ka visi ir nākuši skatīties uz Lindsiju, nevis klausīties Semas mūziku, kā piemēram, viņa to darīja Jaunā gada priekšvakarā, lielākoties Lindsija ir neoficāls VIP viesis Samantas DJ ballītēs.
NY Daily News ziņo, ka Samanta pacēlusi cenu par ballīšu vadīšanu no $1500 līdz $25,000!
Sema nekad līgumā nav pieminējusi to, ka Lindsija parādīsies viņas šovos, uzstāsies. Masu mēdiji ir sapratuši, ja Jūs uzaicinat Samantu ir liela iespējamība, ka viņa parādīsies kopā ar Lindsiju.
Vēl ir ziņas par to, ka Samanta gatavo savu jauno albūmu, bet tas būs bez Lindsijas piedalīšanās.
Es domāju, ka šī ir labi izmantota metode, jo Lindsija ir iekarojusi publikas uzmanību, priekš Semas DJ karjeras(viņa tiešām ir labs DJ viena pati!). Tā kā Sema ir lielisks DJ viena pati, es ceru, ka Lindsija vairāk pievērsīsies sev, savām dziesmām un kino lomām.



Tūlkots no ārzemju fanu bloga.

2 komentāri: